Snickare Kristianstad

Letar du efter snickare i Kristianstad?

Hör av dig till oss!

Våra snickare jobbar i Kristianstad, Bromölla och Hässleholm

Våra snickare jobbar med utgångspunkt i Kristianstad, Bromölla och Hässleholm där vi har en nära kontakt med våra kunder och där det inte råder någon tvekan om vilka vi är och vad vi står för.

Balsbygg vill sticka ut, vi vill synas och hoppas att du som kund ska förstå att vi inte är som alla andra, hos oss får du ett helt annat typ av slutresultat för vi har inte våra behov som företag i fokus utan vi har dig som kund och dina drömmar som prioritet ett. Letar du efter snickare till ditt projekt som kan handla om allt från att sätta upp en skiljevägg om du fått tillskott i familjen till att renovera övervåningen så finns vi här med den expertisen som du behöver.

För oss handlar snickeri om att hjälpa, våra kunder finns utspritt över områden kring Kristianstad och Hässleholm men det som alla har gemensamt är att du haft ett problem som vi lyckats leverera lösningen på. Snickeri är en konst och ett hantverk och vi är därför så otroligt stolta över att få ha så fantastiska medarbetare som varje dag är med och bidrar till att vår verksamhet ska bli succé.

Balsbygg-top-img

Snickare i Kristianstad med fokus på kundkontakt

För oss handlar trygghet om kundkontakt och vi är otroligt stolta över att kunna försäkra dig som kund att vi bara är ett telefonsamtal eller mejl bort om det skulle vara så att du har några som helst frågor eller funderingar kring ett pågående eller framtida projekt.

Snickeri behöver inte alltid handla om projekt som till storleken ser mycket ut utan det kan även handla om att du behöver hjälp med att montera en hylla eller att köksluckorna behöver bytas ut eller slipas.

Vad det än kan tänkas vara så har vi kunskapen och viljan att bistå dig med det du behöver och vi kommer från dagen du anlitar oss till dagen du står med ett färdigt projekt jobba natt och dag för att det där slutresultatet ska överträffa alla dina förväntningar.

Kontakta oss för offert eller förfrågningar.

Vi är din byggfirma i Kristianstad