Byggföretag Kristianstad

Vi är det självklara valet av byggföretag i Kristianstad

För oss är inga uppdrag för små eller för stora

Från tillbyggnad, renovering eller nybyggnation

Balsbygg är ett byggföretag med säte i Kristianstad där vi länge verkat och över tid byggt upp en stor kundbas med goda referenser. För oss är inga uppdrag för stora eller för små utan vår vision är att kunna erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade byggtjänster till våra kunder. 

När vi som byggföretag skulle etablera oss i Kristianstad såg vi ett behov av en lite mindre firma som kunde behålla de stora visionerna om att vara bäst i branschen. Vi såg att det fanns ett behov av ett byggföretag som alltid jobbar med en nära kundkontakt och som bara låter fantasin sätta gränser när det gäller vad som är genomförbart eller inte.

Vi har en unik expertis och jobbar med allt från tillbyggnad, renovering eller nybyggnation och önskar du en offert är det bara att ta kontakt med oss via mejl på balsbygg@hotmail.se.  

byggföretag Kristianstad
Tillbyggnad

Byggtjänster i Kristianstad

Vi erbjuder Kristianstad och en del kringliggande städer såsom Hässleholm eller Bromölla och du som bor där våra byggtjänster. Vår idé är simpel, du ska komma med tankarna och behoven och du ska leverera lösningarna på ett så snabbt och kvalitetsmässigt sätt som det bara går.

För oss har det alltid varit viktigt att hålla tiden då vi menar att det handlar om respekt mot dig som kund och vi är alltid noga med att hålla rent och snyggt efter oss så att du ska kunna luta dig tillbaka och känna dig trygg med att jobbet blir gjort.

Vi jobbar även med rätt materialval och är noga med att handplocka det absolut bästa för inget är bra nog för våra kunder.

Balsbygg är stolta över att inte tumma på det som vi menar är viktigt och om du som kund sitter på ett projekt du letar efter utförare för så hoppas vi verkligen att du vänder dig till oss för vi kan erbjuda en helt annan, mer unik och anpassad tjänst än vad andra kan.

Kontakta oss för offert eller förfrågningar.

Vi är din byggfirma i Kristianstad