Kök Kristianstad

Behöver du renovera ditt kök eller badrum i Kristianstad?

Vi jobbar både med köksrenovering och badrumsrenovering hos kunder i Kristianstad

Renovering av kök och badrum

Balsbygg är väldigt stolta över att genom åren byggt upp en gedigen kunskap inom hantverk och snickeri rörande kök och badrum. När vi arbetar med köksrenoveringar så är vi noga med att du som kund är med och styr interiören med allt från val av handtag till köksluckorna till val av vitvaror och färg på bänkskivan.

Du som vänder dig till oss med önskemål om renoveringar i ditt kök ska veta att vi från dag ett kommer göra vårt yttersta för att dina behov ska bli tillgodosedda och förhoppningsvis med därtill. Vi är ett våtrum certifierat företag som arbetat i många olika våtrumsmiljöer men där merparten av tiden legat på att renovera och bygga badrum hos våra kunder.

Badrummet är en central del i bostaden och det är av allra största vikt att det fungerar bra, att det blir en naturlig del av flödet i hemmet och att det inte finns något som tynger ned eller oroar rent praktiskt med innehållet i badrummet.

Vi har haft många kunder i Kristianstad och sett vilken stor skillnad en badrum eller köksrenovering kan göra. Kunderna som vänder sig till oss ska veta att vi tar hand om allt från rivning av det gamla så att du kan lägga tid på det du anser är viktigt i livet.

kök
Badrumsrenovering i Kristianstad

Förnya ditt kök eller badrum

För oss handlar våra köks och badrumsrenoveringar om att underlätta och vår vision har och kommer alltid vara att ge er i Kristianstad en trygg plats att vända sig till med sina förfrågningar om ett kommande bygge i hemmet.

Vi använder oss av flertalet noggrant utvalda köksleverantörer och du som kund är självklart med och är en naturlig del av dialogen så att du kan känna dig trygg med att varje steg tas om hand.

Hos oss lägger vi även en stor vikt vid valet av material, då vi menar att det inte är något som ska skyndas på eller effektiviseras då kvalitéten på det som vi använder i våra byggen aldrig får tummas på.

Därför jobbar vi med noggrant utvalda material leverantörer där vi tidigare vet att det kommer material som inte kommer ge vika.

Kontakta oss för kök och badrumsrenoveringar

Våra renoveringar är med och gör skillnad och det har vi sett hos våra tidigare kunder i Kristianstad som fått ett fint nytt kök eller ett fräscht nytt badrum.

Därför jobbar vi med noga beprövade metoder som vi vet fungerar men som vi också satt vår egen touch på, något vi kunnat göra tack vare vår gedigna kunskap.